ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Megkérdezem, hogy a külügyi bizottság kíván-e előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Senki. Feltételezem, hogy akkor a miniszter úr sem nagyon kíván hozzászólni.
Tisztelt Országgyűlés! Az együttes általános vitát lezárom. Mivel módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az előterjesztések elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs. A határozathozatalok következnek.
Kérdezem a tisztelt országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya, az Olasz Köztársaság kormánya és a Szlovén Köztársaság kormánya között többnemzetiségű szárazföldi kötelék létrehozásáról Udinében 1998. április 18-án aláírt egyezmény megerősítéséről és kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 234 igen szavazattal, 7 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta. (Taps.)
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és Románia kormánya között a közös békefenntartó zászlóalj létrehozása tárgyában Budapesten 1998. március 20-án aláírt megállapodás megerősítéséről és kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 229 igen szavazattal, 7 nem ellenében, 5 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta. (Taps.)
(18.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť