VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a képviselő úr reakcióját, és még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet éppen azt kifogásolta az említett cégnél, hogy nem minden ügyfél került bele abba a 100 százalékos kielégítési körbe, amibe bekerülhetett volna. Ennek érdekében is rendelt el még egyszer egy vizsgálatot a felügyelet, képviselő urat ennek eredményéről tájékoztatni fogjuk.
Szeretném azt is elmondani, hogy valóban gondot jelent a pénzintézeti tevékenység jelenlegi felügyeleti ellenőrzése. A kormány készül arra, hogy az idevonatkozó törvények módosítását átnézze, ezt előkészítse, és amennyiben ezek a módosítások elkészülnek, ezt a tisztelt Ház elé hozza. Reméljük, hogy ezeknek a törvényeknek a módosításával lehetőség lesz arra, hogy az ilyen és hasonló jellegű visszaéléseket megelőzzük.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť