KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA

Full text search

KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA
KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP): Államtitkár Úr! Elismerem, hogy öt összetett kérdésre két perc alatt nem könnyű válaszolni, de néhány kérdésre akár igen-nem feleletet is el tudtam volna fogadni.
Egy dologban ön megnyugtatott. Attól tartok, hogy szomszédjával van vitatkoznivalója, hiszen ha ön az optimista gazdasági verzióból indul ki, akkor azt hiszem, hogy minden olyan várakozásunk, amellyel azt erősítettük, hogy egy dinamikusan növekvő gazdaságban a nyugdíjak emelkedése nem fenyeget inflációs robbanással, nem fenyeget az infláció meglódulásával, ezt ön adataival megerősítette.
Az ön helyzetét megkönnyítendő a pénzügyminiszternek írásban fogom föltenni azt a kérdést, hogy a nyugdíjindexálástól eltérően milyen, nyugdíjról való döntési módszert képzel el. Ön a kérdésemre nem válaszolt, mint ahogy arra sem, hogy a társadalombiztosításból elfolyó pénzeknél hogyan látja az előző kormány döntéseit és a döntésekhez kapcsolódó felelősségét.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť