GYIMESI ISTVÁN

Full text search

GYIMESI ISTVÁN
GYIMESI ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Hölgyeim és Uraim! Kétperces hozzászólásomat remélhetőleg rövidebbre fogom, még a bevezetőmmel együtt is, de azt hiszem, hogy a törvény megszületésének a jelentősége megéri, hogy néhány adatot felolvassak.
Magyarországon 513 kilométer autópálya és autóút van, 6500 kilométer egyéb főút és 23 200 kilométer mellékút. Ez összesen 30 ezer km országos rangú aszfaltutat jelent.
(16.40)
A törvény remélhetőleg a legjobb időben fog megszületni; nyilvánvalóan az ország számos területén van rá égető igény a tömegközlekedés és az egyéni közlekedés kiszolgálására.
Talán szabadjon itt megjegyeznem, hogy a törvénymódosítás azokat az önkormányzatokat is érinti vagy érintheti, amelyek a közművek lefektetése után az adott területeken vélhetően most a szilárd burkolatú utak építésére térnek át, és már ezeket a szabályozókat tudják alkalmazni.
Nagyon remélem, hogy a törvénymódosító javaslat az utat igénybevevők biztonságán túl a komfortérzetét is növelni fogja. A javaslatot támogatom. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť