ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Soron következik az állampolgári jogok országgyűlési biztosának és általános helyettesének 1997. évi tevékenységéről szóló beszámoló, valamint az ahhoz kapcsolódó országgyűlési határozati javaslat együttes általános vitájának folytatása. A beszámolót J/3., a határozati javaslatot pedig H/65. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem a képviselőket, hogy ma délelőtt már sor került a beszámoló és a határozati javaslat ismertetésére, valamint a kormány hozzászólására, továbbá két frakció vezérszónokának felszólalására.
Tisztelt Országgyűlés! Felhívom a képviselők figyelmét, hogy a házbizottsági megállapodásnak megfelelően a frakciók 15 perces időkeretben fejthetik ki álláspontjukat.
(17.20)
Ezt követően kerülhet sor az egyes képviselői felszólalásokra, melynek időkerete nem lépheti túl a vezérszónoki felszólalások időtartamát.
Megadom a szót dr. Pokol Bélának, a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt képviselőcsoportja nevében felszólalni kívánó képviselőnek. Képviselő úr, öné a szó.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť