DR. STUMPF ISTVÁN

Full text search

DR. STUMPF ISTVÁN
DR. STUMPF ISTVÁN, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter: Ha jól értem a képviselő úr szavait - a képviselő szavait komolyan kell venni (Derültség a kormánypártok soraiban.) -, ön arra gondol, hogy a társadalombiztosítási önkormányzatok már előre tudták, hogy itt az orosz válság miatt tőzsdekrach lesz, és ezért időben értékesítették a részvényeket. (Nagy taps a kormánypártok soraiban.) Javasolni fogom a tőzsdeszakembereknek, hogy iratkozzanak be önhöz szemináriumra (Derültség.) vagy az önkormányzatokhoz tanácsadásra.
Én úgy gondolom, várjuk meg az év végét, amikor majd kiderül, hogy ki hogyan gazdálkodott ezekkel a vagyontárgyakkal. Azt gondolom, az államtitkár asszony nyilvánvalóan felelősen fog eljárni, és számot fog tudni adni a parlamentnek arról, hogyan gazdálkodtak a tb vagyonával.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť