ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! A Szabad Demokraták Szövetsége országos listájáról a Bencsik János lemondásával megüresedett helyre országgyűlési képviselőnek Mécs Imrét jelölte. A mandátumvizsgáló bizottság az ülést megelőzően tanácskozott, és a választási iratok alapján Mécs Imre megbízólevelének szabályszerűségét megvizsgálta.
Ismét megadom a szót dr. Isépy Tamásnak, aki a mandátumvizsgálat eredményéről a Házszabály rendelkezéseinek megfelelően... (Dr. Isépy Tamás: Elmondtam! - Dr. Takács Imre: Még egyszer elmondja?) Bocsánat! Akkor újabb szavazás következik.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy igazolja-e Mécs Imre mandátumát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 266 igen szavazattal, 1 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül Mécs Imre mandátumát igazolta.
Megkérem dr. Kiszely Katalint és Mécs Imrét, fáradjanak a terem közepére, és tegyék le az esküt. Megkérem Molnár Róbert jegyző urat, olvassa elő az eskü szövegét, és kérem a jelenlévőket, hogy szíveskedjenek felállni. (A teremben lévők felállnak. Dr. Kiszely Katalin és Mécs Imre a terem közepére lép. Molnár Róbert jegyző előolvassa az eskü szövegét.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť