DR. FAZEKAS SÁNDOR

Full text search

DR. FAZEKAS SÁNDOR
DR. FAZEKAS SÁNDOR (Fidesz): Tisztelt Képviselőtársak! Meglepőnek és sajnálatosnak tartom, hogy derűt csihol ki ez a téma jó néhány ellenzéki képviselőtársunkból (Csige József: Nem a téma, a válasz! - Közbeszólások a MSZP padsoraiban.), és mintha a figyelmük is megoszlana ebben a kérdésben. Remélem, hogy a választók is látják és hallják ezt. Ez a kérdés ugyanis százezreket érint; jó néhány település határában legfeljebb jövőre lehet vetni, és a helyi mezőgazdaság a teljes ellehetetlenülés állapotába sodródik. Ez a téma messze nagyobb figyelmet érdemel, mint amit jó néhányan tanúsítottak a teremben.
Tisztelt Ház! Azt hiszem, hogy a válasz számomra megfelelő, azt elfogadom. (Közbekiáltások és taps az MSZP padsoraiban: Éljen!) Koncepcionális megközelítés szükséges a jövőt illetően, és ezt megnyugtató válasznak tartom.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť