KISS ANDOR

Full text search

KISS ANDOR
KISS ANDOR (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm válaszát. Két dolgot szeretnék pontosítani. Frakciónknak és a fővárosi MIÉP-es frakciónak egy dokumentum a kezében van, amely szerint Demján Sándornak igenis lesz vagy van köze, az önkormányzat felkérte a beruházásban való részvételre; illetve még annyi pontosítás, hogy én nem az átépítés ellen emeltem kifogást, hanem az átépítés esetleges módja ellen. Sajnos, a fővárosban már más piacok is erre a sorsra jutottak, hogy ideiglenesen kiköltöztették, és azóta sincsen végleges helyük, itt elegendő a Haller-piacra gondolni például.
De tudomásul véve azt, hogy a kormánynak közvetlen ráhatása nincs, és interpellációm beadása óta, ami már bőven több mint egy hónapja volt, valóban történtek pozitív dolgok mind a kormány, mind pedig a megállapodások tekintetében, így a válaszát elfogadom. (Taps a kormánypártok és a MIÉP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť