DR. BOROS IMRE

Full text search

DR. BOROS IMRE
DR. BOROS IMRE tárca nélküli miniszter: Tisztelt Képviselőtársam! A '96-97-es regionális Phare-programok keretében az érintett Északkelet-Magyarországon és Dél-Dunántúlon is a pénzügyi lehetőségeket messze túlmúló mennyiségben érkeztek programajánlatok. A programok jelentős része meg is felelt a kiírás követelményének, ezért versenyeztetni kellett a beérkezett ajánlatokat. A legmagasabb pontszámot elért programok kapták meg a pénzügyi fedezetet. A kívánalmaknak még megfelelő, de pénzügyi keret hiányában elutasítást nyert programok tartaléklistára kerültek. A tartaléklistára került programok előkészítésére fordított munka remélhetőleg nem fog kárba veszni, hiszen két év kényszerű kihagyás után a 2000. évben a regionális fejlesztési programok finanszírozása újraindul, részint az Unió által kilátásba helyezett pénzügyi eszközökből, részint a magyar költségvetés pénzügyi forrásaiból.
A tartaléklistán szereplő projekteket - beleértve az Ormánság és Sellye kisvárosét is (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) - remélhetőleg ennek keretében érvényre lehet juttatni, ezúttal késedelem nélkül.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť