HEGYI GYULA

Full text search

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA, a társadalmi szervezetek bizottsága kisebbségi véleményének előadója: Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Mielőtt elnök asszony instrukciójának megfelelően elmondanám a kisebbségi véleményt, a leghatározottabban szeretnék tiltakozni az ellen, hogy a mai napon nincsen televíziós közvetítés.
Azt gondolom, hogy ez a téma megérdemelné az ország közfigyelmét. Az előző négyéves ciklusban, de tudomásom szerint az az előtti MDF-es négy év alatt sem fordult elő, hogy egy ülésnapon legalább az ülésnap elején ne legyen televíziós közvetítés, különösen amikor ilyen fontos törvényt tárgyalunk, amelynél fontosabb... (Elnök: Képviselő úr, kérem szépen, hogy térjen a tárgyra! Azt hiszem, hogy ezt a megjegyzését.... - Taps a kormányzó pártok padsoraiban.) Köszönöm szépen, elnök asszony.
Úgy érzem, észrevételem jogos és igazságos volt, ilyen módon természetesen a tárgyra térek.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť