DR. KELEMEN ANDRÁS

Full text search

DR. KELEMEN ANDRÁS
DR. KELEMEN ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Mindenekelőtt az MDF nevében magam is szeretettel köszöntöm lengyel vendégeinket, annál is inkább, mert a korábbi együttműködés és a leendő együttműködés reménye egyaránt megvan bennem, hiszen a Közép-európai Demokrata Fórum megalakításából ismerős arcokat látok körükben.
A Magyar Köztársaság és a NATO között az 1999. évi egyéni partnerségi program tervezetének jóváhagyásával kapcsolatos országgyűlési határozat kapcsán hadd szögezzem le elsősorban és mindenekelőtt azt, hogy az az érzés tölti el, azt hiszem, nemcsak a jelen lévő tisztelt képviselőket, hanem az ország lakosságát is, amennyiben értesült erről a helyzetről, hogy szerencsések vagyunk. Szerencsések vagyunk egyrészt azért, mert segíthetünk a térség más országainak és más népeinek az együttműködésében, szerencsések vagyunk azért, mert hozzájárulhatunk térségünk biztonságának fenntartásához.
Ugyanakkor a közös program azt jelenti, hogy a működtetés és a szerveződés, a gyakorlatokban megnyilvánuló együttműködés kapcsán az együttműködési terv, ami a NATO-hoz egyre szorosabban fog minket fűzni, egyre jobban alakítható ki. Éppen ezért az MDF nevében támogatom az előterjesztett javaslatot.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť