SIMICSKÓ ISTVÁN

Full text search

SIMICSKÓ ISTVÁN
SIMICSKÓ ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! A Magyar Köztársaság és a NATO közötti '99. évi békepartnerségi program tervezetével kapcsolatban a Fidesz álláspontja egyértelmű. Fontosnak és szükségesnek tartjuk a békepartnerségi programban való további magyar részvételt.
Mint ismeretes, Magyarország békepartnerségi programmal kapcsolatos jogi helyzete megváltozik, partneri státusz helyett teljes jogú NATO-tagi státusszá alakul át. Hangsúlyozom, hogy részvételünk rendkívüli módon fontos továbbra is, hiszen ez egy sikeres program. Sikeres volt a NATO-tagságra való felkészülés vonatkozásában és az együttműködés vonatkozásában a NATO-tagállamokkal, valamint a NATO-n kívüli országokkal történő együttműködés vonatkozásában, amely egyértelműen a bizalom és a biztonság erősítése fontos eszközének bizonyult. A NATO további bővítésében is nélkülözhetetlen szerepet játszott a békepartnerségi programban való részvételünk, illetve a jövőben is ez lesz.
Mindezen szempontok alapján a Fidesz-Magyar Polgári Párt képviselőcsoportja természetesen támogatja a törvénytervezetet, és elfogadásra ajánlja a tisztelt Háznak.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť