DEUTSCH TAMÁS

Full text search

DEUTSCH TAMÁS
DEUTSCH TAMÁS ifjúsági és sportminiszter: Kedves Képviselő Úr! Engedje meg, hogy két gondolatot hozzáfűzzek az ön viszontválaszához. Egyrészt bizonyos szempontból megértéssel figyelem azokat az ellenzéki törekvéseket, hogy koalíciós viták hiányában is önök koalíciós vitákat kívánnak keletkeztetni, úgy tenni, mintha koalíciós vita lenne. Ennek nyilvánvaló oka az, hogy ha van egy egyébként megítélésem szerint fontos kérdésben szakmai véleménykülönbség, akkor a szakmai véleménykülönbség egyébként véleményem szerint indokoltságánál sokkal sűrűbben szerepel a lapok címoldalán, de - ahogy gondolom, önnel egyetérthetek ebben a kérdésben - a lapszerkesztés nem egy miniszternek a feladata.
Ami pedig azt a kérdést illeti, hogy az-e a helyes megoldás, ha a nagy vagyoni értéket képviselő, állami tulajdonban lévő sportlétesítményeket ingyen az egyesületek kapják meg, ezzel kapcsolatban határozottan azt a véleményemet kell önnek elmondani, hogy én ezt rossz megoldásnak tartom. Az egyesületek hihetetlenül rossz anyagi helyzetben vannak, az egyébként leromlott műszaki állapotban lévő létesítmények felújítására önmagában működési zavarokkal küszködő egyesületek nem alkalmasak, más úton kell járnunk. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť