KAPRONCZI MIHÁLY

Full text search

KAPRONCZI MIHÁLY
KAPRONCZI MIHÁLY (MIÉP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Én bízom benne, hogy nem értettem félre ezt a törvényt, de elsősorban azoknak az érdekében szeretnék felszólalni, vagy szólaltam fel, akik kétkedéssel fogadták ezt a törvényt, és nem tudják, hogy mi lesz majd ezután.
Nyilvánvaló, hogy nem mindegy az, hogy a pályáztatás útján mennyi lesz majd az az összeg, amennyiért egy-egy horgászterületet megszerezhetnek. Nem lehet azt pontosan tudni, hogy kik merre horgászhatnak majd. Tehát nyilvánvaló, hogy azoknak a horgászoknak az aggodalma fogalmazódott meg ebben az interpellációban, akik nem tudják azt, hogy mi fog bekövetkezni.
Én bízom abban, hogy még a törvény hatálybalépése előtt, ha szükséges, a módosításokat megteszik, és az ön válaszát - fenntartásaim ellenére is - elfogadom.
Köszönöm. (Taps a MIÉP és a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť