DR. TÍMÁR GYÖRGY

Full text search

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Elöljáróban szeretném bejelenteni, hogy az emberi jogi, kisebbségi bizottság egyhangúlag általános vitára alkalmasnak minősítette a törvényjavaslatot. Egyetlenegy szempontra szeretnék a bizottság nevében rávilágítani. Akkor, amikor országunk sajnos egy bűnözési hullámot kénytelen elviselni, akkor, amikor az eddig tapasztaltakhoz képest rendkívül megnövekedett a bűncselekmények száma, és nagyon sok polgártársunk esik áldozatául a bűncselekményeknek, akkor minden jogos alkotmányos eszközt meg kell ragadni, hasznosítani kell a társadalom és mindannyiunk védelme érdekében.
Ebbe az irányba mutat ez a törvényjavaslat, tehát az általam képviselt bizottság minden körülmények között aktuálisnak, általános vitára alkalmasnak, megfontolandónak minősíti ezt a javaslatot, és a benyújtandó módosító indítványok alapján majd elfogadásra fogjuk ajánlani. Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban és a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť