SIMON JÓZSEF

Full text search

SIMON JÓZSEF
SIMON JÓZSEF, a környezetvédelmi bizottság előadója: Elnök Úr! Miniszter Úr! Tisztelt Ház! Az Országgyűlés környezetvédelmi bizottsága mint kijelölt bizottság 1999. március 17-ei ülésén a Belügyminisztérium előterjesztésében megtárgyalta az előttünk lévő országgyűlési határozati javaslatot, és a bizottság a határozati javaslatot 17 igen szavazattal, egyhangúlag általános vitára alkalmasnak tartotta.
Németh Zsolt képviselőtársam minden fontos dolgot megemlített, ami helyi jelentőségű. Mivel az egyezmény minden tekintetben korrekt, és egy uniós tagország és hazánk, számunkra kedvező különleges vasúti együttműködésének szabályait tartalmazza, csak remélhetjük, hogy más területeken is, mint például a vízügyi együttműködésben, hamarosan hasonló jelentős megállapodások követik majd. Így ez az ipari park az Unión belüli gazdasági együttműködésnek tényleg egy modern területe lehet, amely Magyarország számára fontos lehet az elkövetkezendő, csatlakozást előkészítő években.
A környezetvédelmi bizottság támogatásával a határozati javaslatot elfogadásra javaslom. (Taps a kormánypártok és az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť