VIDOVEN ÁRPÁD

Full text search

VIDOVEN ÁRPÁD
VIDOVEN ÁRPÁD, a honvédelmi bizottság előadója: Köszönöm a szót. Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Az Országgyűlés honvédelmi bizottsága a Házszabály rendelkezéseinek megfelelően a környezetvédelmi, az egészségügyi és szociális, illetve a gazdasági bizottsághoz hasonlóan megvitatta a T/1802. számú, a kémiai biztonságról szóló törvényjavaslatot az általános vitára való alkalmasság szempontjából.
A bizottsági ülésen konszenzus alakult ki a képviselők között arról, hogy a szabályozás szükséges és időszerű. Szükséges, hiszen jogos és méltánylandó a polgárok azon igénye, hogy megfelelő védelmet és biztonságot élvezzenek a veszélyes vegyi anyagokkal és veszélyes vegyi készítményekkel szemben. Másrészt időszerű a szabályozás azért, mert a magyar kormány képviselői Brüsszelben vállalták, hogy a jogharmonizációnak megfelelően a vonatkozó európai irányelveket a hatályos magyar jog részévé teszik.
Ezt követően a bizottság gyakorlatilag érdemi vita nélkül, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot egyhangúlag általános vitára alkalmasnak találta, és elfogadásra javasolja a tisztelt Háznak.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť