VANCSIK ZOLTÁN

Full text search

VANCSIK ZOLTÁN
VANCSIK ZOLTÁN (MSZP): Ügyrendi javaslatom az, elnök úr, hogy rendkívüli házbizottsági ülést szíveskedjék összehívni. Ugyanis a következő történt:
Ön a Házszabállyal ellentétesen vezeti az ülést, a Házszabály világosan intézkedik, hogy mikor lehet szavazást megismételni. Szavazást akkor lehet megismételni, ha nem vagyunk határozatképesek. Határozatképesek voltunk. Ez az egyik dolog.
A másik dolog: az ezt megelőző szavazásnál szintén előfordult, hogy nem volt bekapcsolva a képviselők gépe, akkor többségben volt az igen; ön nem tette fel a kérdést Puch Lászlónak például, hogy hogyan óhajt szavazni. Elkövette ezt a hibát. Ön nem konzekvensen vezeti az ülést, mert ezt akkor tette meg, amikor a táblán nem volt többségben az igen.
Önnek erre nincs lehetősége, elnök úr! Arra szeretném megkérni, hogy a tisztesség ott fönn a pulpituson is érvényes (Zaj a kormánypártok soraiban.), legyen kedves átértékelni azt, amit intézkedett, amit újból szavaztatott, és legyen szíves kimondani a jegyzőkönyv számára az előző táblán szereplő igen, nem, tartózkodás szavazatokat.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť