ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Semmilyen eltérés nem történt a Házszabálytól (Vancsik Zoltán: Dehogynem!), a Házszabálynak megfelelően döntöttünk. Az Országgyűlés a napirend kiegészítésére és a napirend elhagyására vonatkozó javaslatok alapján házszabályszerűen, 15 képviselő javaslatára döntésével vagy kiegészíti a napirendet, vagy a napirendről levesz javaslatokat. Tehát ilyen értelemben semmilyen eltérés nincsen, de az ön kérésére meg fogjuk ismételni a szavazást; tehát meg fogjuk ismételni az iménti szavazást, és ezúttal géppel kérem a szavazatokat leadni. (Zaj.)
Tehát kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Fidesz képviselőcsoportja indítványát a napirend módosítására.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 196 igen szavazattal, 16 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül (Moraj a Fidesz soraiban.) a napirend módosítására vonatkozó javaslatot elfogadta.
Ennek következtében csak meg tudom ismételni azt, amit az imént mondtam, hogy a döntés értelmében az indítványokról holnapi ülésnapunkon vita nélkül határozunk.
Tisztelt Országgyűlés! Most a hét végi futárpostával kézhez kapott napirendi ajánlásról határozunk.
A házbizottság csütörtöki ülésén megegyezés született abban a kérdésben, hogy azon előterjesztések általános vitája esetén, amelyeknél mai ülésünkön határozathozatalra nem kerül sor, a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében az általános vita a pénteki ülésnap végén zárul le.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť