DR. KIS ZOLTÁN

Full text search

DR. KIS ZOLTÁN
DR. KIS ZOLTÁN (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök úr. Lám, lám, lenne mit mondani egymásnak, lenne egy-két dolog, amit tisztázhatnánk! Éppen ez lenne a lényege annak, hogy tárgyaljunk erről a kérdésről.
Amit a Fidesz képviselője elmondott, valóban úgy van, szakszerű és okszerű volt az okfejtése. A jogi személyek vonatkozásában annyit jegyeznék meg: csak akkor vásárolhatna jogi személy, ha az adott településen már nincs olyan természetes személy, aki igényt tartana erre a földre. Mindössze erről van szó.
Bánk Attilának annyit, aki kedves évfolyam- és csoporttársam volt annak idején az egyetemen, talán akkor többet olvasott, mint most, hiszen az eredménye is summa cum laude volt: szeretném, ha azt a törvénytervezetet, ami 1997-ben be volt nyújtva, elolvasná, ezt is elolvasná, összevetné a kettőt, és akkor nem mondana olyanokat, ami csak politikai szövegnek jó itt. Azt hiszem, már tévéközvetítés sincs, az újságírók is hazamentek, nincs szükség erre. Azt hiszem, végre már ebben a Házban érdemi vitát kellene folytatni.
Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ és az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť