DR. FÜLE ISTVÁN

Full text search

DR. FÜLE ISTVÁN
DR. FÜLE ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Az interpelláció időszakában a Krasznán foszfortartalmú vegyület folyik le. Ez ugyan nem hasonlítható a ciánszennyeződésre, de jelzi azt, hogy a szennyeződés szinte naponta fenyegeti a Tiszát és benne Szolnok vízellátását. Amit ön jelzett nekem, mindenképpen biztatónak tekinthető. Ezzel együtt is természetesen pici bizonytalanság van a kérdésben. A válasz szerint tulajdonképpen 2001-re tolódik el a megvalósíthatóság, illetve egyáltalán a pályázat elfogadása, illetve a megvalósíthatóság ennek függvényében még tovább tolódik.
Szívesen elfogadnám a válaszát, de éppen e bizonytalanság miatt jelenleg ezt nem tehetem meg. A megvalósíthatóság időszakában szívesen visszatérek erre egy elfogadható válasz reményében.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť