DR. LENTNER CSABA

Full text search

DR. LENTNER CSABA
DR. LENTNER CSABA (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! Csak részben érint költségvetési pénzeket a díjemelés, mert a polgári peres eljárásokban a peres felek viselik a szakértői díjakat, nem pedig a bíróságok és ügyészségek. Az IM-díjrendelet ilyen formában megkerülhetetlen.
Az a körülmény, hogy 2001-ig történne meg a felülvizsgálata a szakértői díjaknak, a részemről enyhén szólva aggályos. Meg kell mondani a szakértőknek, hogy mikor kerül sor díjemelésre, mert nem lehet tovább hitegetni és bizonytalanságot teremteni a szakértői körökben. Nem lehet a megoldatlan problémákat továbbterelni, nyílt és őszinte játékot kell játszani. Nem lehet mindig arra hivatkozni most már évek óta, hogy mikor nem és miért nem kerül sor díjemelésre. Itt ebben a helyzetben sem lehet balra mutatni és jobbra nézni.
Ezt a választ, államtitkár úr, az igazságügyi szakértők nem tudják elfogadni. Ezt a választ a jogbiztonságra vágyó állampolgárok sem tudják elfogadni, és én sem fogadom el.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť