DR. GIDAI ERZSÉBET

Full text search

DR. GIDAI ERZSÉBET
DR. GIDAI ERZSÉBET (MIÉP): Köszönöm szépen, a választ is, bár a Belügyminisztérium kezdeményezhetné - hiszen az önkormányzatokat is felügyeli - az Állami Számvevőszék felülvizsgálatát, és kezdeményezhetné azt is, hogy az ingatlaneladásokon belül az a bizonyos VIP-es lista, hiszen fillérekért jutottak a nómenklatúra tagjai lakásokhoz, egy panel árából kaptak egy villalakást vagy egy egész villát, hogy ezek nyilvánosságra kerüljenek, és kérdezem is, hogy mikor kerül nyilvánosságra.
Kezdeményezhetné, hogy hová tűntek el az Andrássy úti, Bajza és Benczúr utcai és más, budai villák, kiknek a tulajdonába mentek át és mennyiért; kezdeményezhetné, hogy az önkormányzatok hozzák nyilvánosságra a köztulajdonban lévő korábbi ingatlanok listáját, beleértve az üzlethelyiségeket és lakásokat, hogy kinek a tulajdonába mentek át, és mennyiért mentek át a különböző új tulajdonosok birtokába vagy tulajdonába ezek az ingatlanok, hogy tisztábban tudjuk átlátni az eltüntetett vagyonokat és annak a sorsát is. Kérem tisztelettel, hogy ezt a Belügyminisztérium kezdeményezze.
Köszönöm. (Taps a MIÉP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť