LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Emlékeztetem az államtitkár urat, illetve az Országgyűlést is és az államtitkár úr munkatársait, hogy néhány hónappal ezelőtt az országos fogyatékosügyi programhoz kormánypárti oldalról, ellenzéki oldalról számos módosító indítványt nyújtottunk be, de egyetlenegyet sem fogadott el a kormányzat. Ennek a következményeit éljük most.
Meggyőződésem, hogy az állampolgári jogok biztosának elemzései, a szakfolyóiratok tanulmányai, az újsághírek, tudósítások, a rádiós, televíziós riportok, de személyes valóságélményem is megerősít, hogy a többnyire kiszolgáltatott élethelyzetben, fogyatékkal élő honfitársaink érdekében szükség van a törvénymódosításra.
(15.00)
Horváth Balázs MDF-es képviselőtársammal együtt olyan önálló indítványt nyújtunk be, amely jogi garanciákkal növelheti az esélyegyenlőség megteremtését, a fogyatékkal élő személyek védettségét. Ezzel és csak ezzel fogadom el a válaszát, államtitkár úr.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť