DR. LOTZ KÁROLY

Full text search

DR. LOTZ KÁROLY
DR. LOTZ KÁROLY (SZDSZ): Tisztelt Miniszter Úr! Semmiféle olyan tiltás nem volt nálunk a pályázókra vonatkoztatva. Nagyon sajnálom, hogy egyáltalában nem válaszolt a miniszter úr arra a kérdésre, hogy volt-e egyáltalában pályáztatás, ennek semmi köze semmilyen bank- és üzleti titokhoz. Ezzel kapcsolatban nem kaptam választ, sőt arra sem, ön azt írja, hogy egyharmad részben költségvetési pénzből kívánják biztosítani az egész fejlesztési program finanszírozását. Ennek következtében ön jól tudja a magyar közbeszerzési törvény szabályát: ha már egy forint szerepel ebben a csomagban, akkor már közbeszerzési pályázatot kell kiírni - nemhogy az egyharmada. Ilyen szempontból sajnálattal kell megállapítani, hogy tíz év után a legalapvetőbb, legegyszerűbb kérdésekre sem kap a magyar adófizető választ arra, amire tulajdonképpen az adóját befizeti.
Lassanként bohózattá válik ez a dolog, egymást kérdezgetik, sőt másokat, képviselőket kérdezgetnek, hogy egyáltalában lesz-e kiírva pályázat, és lesz-e egyáltalában autópálya-építés Magyarországon. Sajnos, ezekre a kérdésekre ön egyetlen választ sem tudott adni. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť