DR. LENTNER CSABA

Full text search

DR. LENTNER CSABA
DR. LENTNER CSABA (MIÉP): Köszönöm, elnök asszony. Ígérem Hargitai képviselő úrnak, hogy én is utoljára szólok hozzá ebben a tárgykörben. A kezemben tartom a T/46/5. számú honvédelmi bizottsági ajánlást, amely '98 szeptemberi dátummal van ellátva, szeptember 23-aival. Való igaz az, hogy a 46/1. számon én adtam be javaslatot ehhez a témakörhöz, a 46/2. számon Hargitai képviselő úr, a 46/3. számon pedig Wekler, Mádai és Jauernik képviselő úr adott be módosító indítványt. Ezek a módosítások ugyanazt a célt szolgálták.
Ami miatt én a nemtetszésemet fejeztem ki, az volt, hogy önök, kormánypárt ezeket a javaslatokat nem szavazták meg, Hargitai úr javaslatát sem szavazta meg a Fidesz-frakció.
Együttesen akartuk azt, hogy ez a helyzet, ez a kétéves huzavona ne történjen meg. Sajnos megtörtént. Azonban most jó irányban látom történni a dolgokat. Bejött ez a javaslat, próbálunk módosítani. Ha ez a konszenzus, amely most kibontakozni látszik a tisztelt Ház falai között, megmarad a szavazásra is, akkor azt hiszem, hogy nem lesz probléma.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť