JAUERNIK ISTVÁN

Full text search

JAUERNIK ISTVÁN
JAUERNIK ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Ház! Nem bonyolódom bele az általános és a részletes vita kérdésébe, lesz még részletes vita, és akkor majd a módosító indítványunkról tudunk vitázni, de úgy gondolom, hogy a kormánypárti képviselők azért tudják, hogy nekünk még nem kell hogy ismerjük az önök módosító indítványait, mert ma a vita lezárásáig lehet ezt beadni.
Amiért kétpercest kértem: többször elhangzott, hogy 4,2 milliárd forint van a költségvetésben; szeretném, ha pontos lenne azért ez a szám. Ez nemcsak az egyösszegű térítések fedezetére van, hanem az egész hadigondozotti ellátási körre, tehát a járadékokra és minden kiadásra kell fordítani. Úgy gondolom, hogy ez fontos hozzá, ha tényleg hallják a rádióhallgatók, akkor itt az egyösszegű térítések kifizetésének az összege ennél lényegesen kisebb, tehát arányait tekintve sokkal kevesebb. Ezt, úgy gondolom, fontos volt hozzátenni a pontosság kedvéért.
Köszönöm szépen.
(17.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť