KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen. Elnök asszony! Tisztelt Ház! Én sem szeretnék értelmetlen vitát folytatni arról, amiről már nem szükséges. De a felvetésem valóban fontos, legalábbis az én megítélésem szerint. Itt csak egy zárójeles megjegyzés arról, hogy itt a részletes vita és az általános vita hogy zajlik: az államtitkár úr - miközben még az általános vita zajlik - módosító indítványról mondott kormányálláspontot, tehát nem az ő véleményét. Így nagyon nehéz az ellenzéki képviselők helyzete. Én csak erre akartam utalni.
De továbbra is szeretném a bizonytalanságot fölemlíteni ismételten, mert az államtitkár úr e tekintetben nem mondott nekem semmit nyilvánosan. Ő azt mondta, hogy Wekler képviselő úr törvénymódosító javaslatának a költségvetési kihatása mintegy másfél milliárd forint, ezért a kormány nem támogatja. Tehát a költségvetési kihatása miatt a kormány nem támogatja.
Egy másik költségvetési kihatásról is szó volt, a kormánypárti képviselők javaslatáról, amire Hargitai képviselő úr azt mondta, hogy egy picivel több a költségvetési kihatása, mint Wekler képviselő úr javaslatáé. Akkor azt az ellentmondást csak fel kell oldani, hogy ha a másfél milliárdot költségvetési korlátok miatt nem támogatja a kormány, akkor ha az önöké pedig még ettől is több, akkor azt miért támogatja. Szóval, támogassa, én ezt kívánom, de ezt az ellentmondást jó lenne - még egyszer mondom - ma feloldani.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť