MÁDAI PÉTER

Full text search

MÁDAI PÉTER
MÁDAI PÉTER (SZDSZ): Sajnálom, hogy rossz irányba megy, kedves képviselőtársam, talán nem figyelt eléggé: én legalább olyan keményen illettem azt a négy évet, amikor az MSZP és az SZDSZ volt kormányon. Én csak egy dologról beszéltem, hogy minél hamarább tegyük, annál többet segítünk, és az egész folyamatot csak azért hoztam föl, hogy ez hosszú folyamat volt, és nem mindig sikerült.
Azért azt hozzá kell tegyem, hogy '98-ban a honvédelmi bizottság többsége, kormánypárti többsége - azt sem mondtam az elején, most is csak a tényekért mondom - azért tette ezt, mert a minisztérium részéről, aki nekünk válaszolt, neveket szándékosan nem mondok, 4 milliárd forintokról beszélt. Kiderült, hogy ez a harmada. De abban a vitában Wekler Ferenc és magam is elmondtam, hogy ez nem lehet több 1,5 milliárdnál.
Én csak ennyiről beszéltem. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť