ZAKÓ LÁSZLÓ

Full text search

ZAKÓ LÁSZLÓ
ZAKÓ LÁSZLÓ (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Ketten már kritizálták a kritikai észrevételemet, ezért kértem szót. Idézni szeretnék a beszámoló 7. oldalának aljáról: "A beszámolókat áttekintve a hivatal megállapította, hogy a fogyasztókat zavaró áramszünetek száma az ország egészét tekintve nőtt, és az emiatt nem szolgáltatott villamos energia mennyisége is nagyobb volt 1998-ban az előző évekhez képest." Tehát 1998-ban, és nemcsak július 1-jétől, amit felölel a jelentés.
Megkérdezem tisztelt Göndör képviselőtársamat, úgy képzelte-e el, hogy a kormány megalakult 1998. július elején, a trafóházak leégtek (Göndör István nevet.), a vezetékek füstöltek, a biztosítékok kimentek, mert új kormány került hatalomra. Ne mossuk össze a műszaki dolgokat a politikával! Önök - érthetően, hiszen ellenzékben vannak - folyamatosan fogást keresnek a kormányon. Keresik, de ne az áramszünetekben találják meg, mert ha igen, akkor legalább nézzék a 2000. vagy a 2001. évet. Vagy pedig, ha már mindenképpen '98-ban vélik megtalálni, akkor pedig tényleg tartsanak egy kis önvizsgálatot, mert ha mindenáron kapcsolatot akarnak keresni és találni az áramszünetek és a politika között, akkor a '98. év első félévét is vegyék figyelembe, és ennek fényében tegye azt a kritikai észrevételét a kormányra, amit összefüggésbe hozott az áramszünetekkel és az áramkimaradásokkal.
Köszönöm szépen. (Göndör István nevet.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť