DR. EÖRSI MÁTYÁS

Full text search

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS (SZDSZ): Tisztelt államtitkár úr, szeretném előrebocsátani: örülök, hogy kiírták ezt a pályázatot, ez fontos dolog volt.
Szeretném azt is előrebocsátani, én nem vagyok annak a híve, hogy mindig a legolcsóbbat vegye a Magyar Köztársaság. Olyat kell venni, ami meg is felel az adott célnak. Tehát önmagában nem lett volna baj, hogy ez az ajánlat 2 milliárd forinttal többe kerül - ha működik! De államtitkár úr, mindannyian tudjuk, hogy január, február, március attól volt hangos, hogy az okmányirodák minden megyeszékhelyen, minden fővárosi kerületben felmondták a szolgálatot, nem voltak képesek kielégíteni az igényeket. Az állampolgárok, az ott dolgozó munkatársak késő estig sírtak a sorban, hogy nem tudják elintézni a dolgaikat.
Úgy megterhelni a polgárokat 2 milliárd forinttal, hogy közben ez nem működik, azt hiszem, ez nagyon nagy baj! Ezért, államtitkár úr, nem tudom elfogadni a válaszát.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť