MOLNÁR RÓBERT

Full text search

MOLNÁR RÓBERT
MOLNÁR RÓBERT (FKGP): Kedves Elnök Asszony! Kedves Bauer Tamás Képviselő Úr! Köszönöm a gondolatait, és vissza szeretnék idézni egypár mondatot az ön által elmondottakból. Ön valahogy azt mondta, az amerikaiak azért büszkék arra, hogy amerikaiak, mert jók a gazdasági eredményeik, mert szabadság van az országban, és a szenátusban és a kongresszusban nem ellenségek, hanem politikai hovatartozásuk kapcsán csak ellenfelek egymással a képviselők.
Úgy gondolom, semmi köze az identitástudatnak a gazdasági jóléthez, hiszen Magyarországon, úgy tudom, legalább ezer éve itt vagyunk, őseink magyarok voltak, nem lehetett arról beszélni, hogy milyenek a gazdasági mutatók, nem lehetett arról beszélni akkor sem, amikor lerohantak bennünket a tatárok, amikor a török hódoltság volt, mégis tudtak eleink akkor is magyarok maradni, amikor az elnyomás rabigája nehezedett ránk.
Nagyon sajnálom a Szabad Demokraták Szövetségének ilyen és ehhez hasonló hozzáállását, álláspontját, a Szent Korona kapcsán is megnyilvánult nézeteiket. Furcsállom, hogy az SZDSZ által kiadott jelszó ellenére, önök azt mondták, hogy távol maradnak a Szent Korona áthozatalakor, Mécs Imre mégis itt volt, igaz, hogy előtte való nap az Új Generációval forraltborozgatott a Múzeum-kertben. Azt hiszem, hogy majd a magyar társadalom fogja megítélni ennek a törvénynek a voltát, és úgy gondolom, a magyar társadalom fogja majd megítélni azt, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége mennyire a magyar nép hangját hallatja a parlamentben.
Köszönöm. (Szórványos taps az FKGP és a Fidesz soraiból. - Dr. Fenyvessy Zoltán tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť