DR. HENDE CSABA

Full text search

DR. HENDE CSABA
DR. HENDE CSABA igazságügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Kiss Gábor Képviselő Úr! Nagyon kemény kritikát fogalmazott meg, és én most nagyon könnyű helyzetben is lehetnék, ha elmondanám, hogy egy rendkívül neves nyelvész professzorral vizsgáltattuk át ezt a szöveget, és így látszólag szabadulhatnék a felelősség alól - de ezt nem tehetem, mert én vagyok az előterjesztő, ez az én felelősségem.
Mint ahogy az is az én felelősségem itt és most, hogy az okos szót és a jó szándékot meghalljam, érkezzen az bármilyen politikai irányból is. Képviselő úr feltette azt a kérdést, hogy mi az, ami nem tetszik a kormánynak.
Képviselő Úr! Nagyon is tetszik, és leginkább az a hevület és az az elkötelezettség tetszik, amely higgye el, nemcsak önt, hanem minket is fűt. Ígérem, hogy felül fogjuk vizsgálni az álláspontunkat, és nagymértékben készek vagyunk az ön javaslatait elfogadni.
Köszönöm szépen. (Taps. - Dr. Kiss Gábor: Köszönöm szépen.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť