DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Full text search

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Szavazásunk során most kerülne sor a T/3447. számú törvényjavaslatra, az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény módosítására. Tekintettel arra, hogy ez kétharmados törvény, úgy is mint előterjesztő, és úgy is, mint a Fidesz-frakció vezető helyettese fontosnak tartom, hogy ez a törvény megszülessen. Az elmúlt órákban jelzés érkezett a Magyar Szocialista Párttól számunkra, hogy bizonyos változtatásokkal el tudják fogadni a törvényjavaslatot.
Ezért szeretném kezdeményezni és kérni, elnök úr, hogy kerüljön le a mai napon ez a szavazás a napirendről, ne kerüljön sor a szavazásra. Amennyiben ennek megvan a lehetősége, kérem elnök urat, engedje meg, hogy egy széles körű konszenzus kialakulhasson, és a kétharmados törvényt elfogadhassa az Országgyűlés.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti oldalon és az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť