DR. BARÁTH ETELE

Full text search

DR. BARÁTH ETELE
DR. BARÁTH ETELE (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Egyrészt köszönöm szépen a választ, némi perspektívát ad. De azért azt mindenképpen el kell mondanom, hogy ha a miniszterelnök úrnak nincs is arra esélye és lehetősége, hogy beleszóljon adott esetben egy miniszter személyének kiválasztásába, miután a koalíciós szerződést két partner írta alá, talán mégiscsak van valami ráhatása arra, hogy ez a koalíciós szerződés megváltozzon.
Ezért azt gondolom, hogy nagyon jó volna olyan személy kiválasztása, aki nem úgy járna el, mint az előző miniszter, aki ezelőtt két nappal a Magyar Televízióban azt mondta, hogy ő kettő évvel előzte meg a vidékfejlesztés témakörét tekintve az Európai Uniót.
Innen üzenem számára, aki nincs jelen, azt az egyszerű tényt, hogy 1961 és '74 között az Európa Tanács foglalkozott a vidékfejlesztés kérdéseivel. '92-ben fogalmazta meg azt a '96-ban elfogadott rendeletet, ami az európai vidékfejlesztés statútumát jelenti. Azt szeretném kérni, hogy ha már semmi esély nincs rá, legalább olyan embert kéne odaállítani, aki ilyen tényeknek alapvető ismeretében van. Ha ez sem következhet be, akkor jól helyre kéne tenni magát a tárcát.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť