DR. BOGÁR LÁSZLÓ

Full text search

DR. BOGÁR LÁSZLÓ
DR. BOGÁR LÁSZLÓ, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára: Még egyszer szeretném hangsúlyozni, tisztelt képviselő úr, hogy az aggodalmával a területfejlesztés általános kérdéseit illetően - tehát hogy mindezen kérdések kormányzati kezelése nagy fontosságú ügy - egyetértünk. De azt gondolom, hogy amíg az átfogó kép arról, hogy az elmúlt két és fél év során ez a kormányzati munkamegosztás milyen eredményekkel járt, illetve mely pontokon vannak kritizálható elemek, amíg ez a mérleg nem készül el, addig érdemben, azt hiszem, ezekről a kérdésekről nem beszélhetünk.
Azt hiszem, mindnyájunk érdeke, hogy ez a mérleg minél pontosabban elkészüljön, és természetesen, amennyiben a mérleg rámutat azokra a pontokra, ahol esetleg változtatásokra is szükség van, ezeket a változásokat a kormánykoalíció természetesen hajlandó végiggondolni.
Azt gondolom azonban, hogy annak aligha van esélye, hogy a kormányzati cikluson belül itt változások zajlanak le. A tapasztalatokat inkább annak érdekében kell összegezni, hogy 2002 után lehetőség nyíljon egy - amennyiben erről a konstrukcióról bebizonyosodik, hogy nem az optimális volt -, az optimálishoz közelebb álló konstrukció létrehozására.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť