KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA

Full text search

KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA
KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Amit a miniszter úr felvetett, arra majd a felszólalásom során próbálok válaszolni késő éjszaka; remélem, a miniszter úr türelme ki fog tartani addig.
Most Isépy képviselő úrnak szeretnék válaszolni, részben kapcsolódva ahhoz, amit Kiss Gábor képviselőtársam mondott. Hiszen azt hiszem, az nem vitatható, hogy a hitbéli kérdésekbe való be nem avatkozás és a törvénytelen működés ellenőrzése és szankcionálása két különböző dolog. A képviselő úr még soha nem kérdezte meg, hogy ha egy felsőoktatási intézmény alapításáról van szó, akkor definiáljuk-e megfelelően a felsőoktatás fogalmát. Nem kérdezte meg, hogy ha egy felsőoktatási intézményben felsőoktatás helyett thai masszázsszalont működtetnek, akkor van-e a jogalkalmazásnak elegendő eszköze arra, hogy ezt a tevékenységet megszüntesse, és az illető intézményt törölje a felsőoktatási intézmények sorából.
Nem tudom megérteni, hogy a jogalkalmazás vagy a büntetőjog eszközei miért éppen az egyházi jogi személyek esetében elégtelenek. Nagyon örülnék, ha erre a későbbiekben választ adna. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť