ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): A kiküldött napirendben egyébként ez így szerepelt, tehát nincs ennek semmi akadálya. Az összes eddigi általános vitát, amit lezárunk ezen a héten, így zártuk le, ezzel a megjegyzéssel, de természetesen akkor ezt így fogom megtenni.
Megkérdezem azért még, hogy van-e valakinek mondanivalója, kíván-e még valaki szólni. (Nincs jelentkező.) Nem kíván senki sem szólni.
Megkérdezem Salamon Lászlót, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Salamon László: Most nem!) Később kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.
Tisztelt Országgyűlés! Az iménti képviselői felszólítást vagy megszólalást is figyelembe véve, az általános vitát a pénteki ülésnap lezárása végével zárom le, hogy addig lehessen, pénteken 15 óráig - várhatóan 15 óráig befejezzük az ülést - lehessen beadni módosító indítványokat. És miután módosító indítványokat nyújtottak be, természetesen a részletes vitára bocsátásról a következő ülésünkön fogunk majd határozni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť