DR. HORVÁTH JÁNOS

Full text search

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Képviselőtársaim! Ehhez néhány szót adnék hozzá. Igen, a kulturális értékeink reklámmal való elcsúfítása olyan méltatlan dolog, hogy a törvényhozó hatalmánál erősebb eszközöket is használni kellene, ha vannak ilyen erősebb eszközök. Azt tanácsolom, hogy találjunk ki ilyeneket. Valamiféle társadalmi megkülönböztetést, valami olyan hirdetést kellene közzétenni, vagy olyanokat kellene mondani, hogy aki pedig ilyen hirdetést tesz ilyen helyre, attól többet nem veszek Coca-Colát vagy valami mást. Szóval, ilyen társadalmi mozgalmat kezdeményezni vagy inspirálni a törvényhozásból, az Országházból, gondolom, ez nem álom - talán jó volna megkísérelni!
Ismétlem: a reklámnak megvan a helye, nagyon jó információt kommunikál, de rossz helyen olyan negatív információt kommunikál, és olyan károkat okoz a társadalom közérzetének, aminek elejét kell venni. Azt hiszem, erre van mód; a társadalom, amelyik ad önmagára, meg tudja ezt csinálni, meg tudja ezt tenni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť