DR. TAKÁCS IMRE

Full text search

DR. TAKÁCS IMRE
DR. TAKÁCS IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Államtitkár Úr! Képviselőtársaim! Az ideiglenes védettséget én is igen fontosnak tartom megint csak nemzetgazdasági szempontból is, mert ezzel az ideiglenes védettséggel hozzájárulunk ahhoz, hogy a turisztikai kínálat biztosabb lábon álljon, azt pedig mindenki jól tudja, hogy a turizmus milyen szerepet játszik a nemzetgazdaságban.
Azt az idegenforgalmi bizottságban is részletesen megbeszéltük, hogy mit jelent az, ha az ide jövő külföldiek költése nő, és ha a műemlékek védelmét fokozzuk, az további emeli ezt a helyzetet. Magyarországon egy külföldi az elmúlt évben 120 eurót költött átlagosan, ugyanakkor Ausztriában ez 600 euró. Ha tehát a műemlékek védelmében az ideiglenes védettséggel is hozzájárulunk ehhez, ez nemzetgazdaságilag igen fontos.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť