DR. WESZELOVSZKY ZOLTÁN

Full text search

DR. WESZELOVSZKY ZOLTÁN
DR. WESZELOVSZKY ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm a szót. Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Erkel Tibor módosító indítványa keltette bennem azt a gondolatot, hogy hozzászóljak. Jeleztem is neki, hogy nagyon szimpatizálok azzal a gondolattal, amit ő a 16. számú javaslatában leírt.
(16.20)
Magam is úgy gondolom, hogy a szakmában - ha szabad így mondani - van hangi és képi emlék, tehát a hangi vonatkozásokat mindenképpen fontosnak tartanám beemelni. Azon lehet gondolkodni, hogy milyen megfogalmazásban, a legszerencsésebb a képi után mindenképpen az volna, hogy kiemelkedő és jellemző tárgyi, képi, hangi, továbbá s a többi, írásos, tehát a rögzítésre tenném a hangsúlyt, miközben itt Sasvári Szilárd képviselőtársammal is konzultáltunk, és ő is a rögzítés technikai módozataira tette a hangsúlyt. Tehát mindegy, én azt gondolom, hogy ezen még változtassunk; ha van néhány óránk, akkor egy kapcsolódó módosítással szerintem ezt a gondolatot - amit nagyon fontosnak tartok, hogy a hangi vonatkozások bejöjjenek - hozzuk be.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť