HADHÁZY SÁNDOR

Full text search

HADHÁZY SÁNDOR
HADHÁZY SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Szabó Zoltán képviselő úrral szeretnék vitatkozni, annak ellenére, hogy jelezte legutolsó felszólalásában, hogy e témában nem kíván többször hozzászólni.
Azt, hogy a hatósági munka mint feladat nem hatósági kereten belül hogyan oldható meg, én most nem tudom elképzelni, de lehet, hogy ez annak köszönhető, hogy nem rendelkezem megfelelő tudással. A köztisztviselői törvény vonatkozik a hatósági munkát ellátó dolgozókra. Az ásatási bizottság dolgozóira - értelemszerűen - ez a jogszabály nem vonatkozhat, hiszen általában egy felkért tisztség ez, vagy pedig a minisztériumok jelölik ki, de e tekintetben felelősséggel egészen máshogy rendelkeznek, mint ha a hivatal keretében végeznék ezt a munkájukat.
Tehát igazából én azt nem látom, amit Szabó Zoltán képviselő úr megfogalmazott, hogy hogyan illeszthető be a magyar jogrendbe az így történő hatósági munka.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť