DR. GIDAI ERZSÉBET

Full text search

DR. GIDAI ERZSÉBET
DR. GIDAI ERZSÉBET (MIÉP): Köszönöm szépen a szót. Jómagam tekintettem át azokat az említett dokumentumokat, és bizony, ezeken a dokumentumokon, munkalapokon ezek a szabálytalanságok megvoltak, legalábbis 2000 végéig fellelhetők. Áttekintettem azokat a jelentéseket, amelyek arról szóltak, hogyan lehetne ezt megszüntetni, és amire nézve semmiféle válasz nem érkezett. Sőt, azokat a szakembereket, akik ezt szóvá tették, elbocsátották a Malév Rt.-től.
A felügyelőbizottság - erről egyébként több cikk is megjelent - maga is megállapítja, hogy számtalan olyan szabálytalanság létezik és van a Malév Rt.-n belül, ami érinti a számítástechnikai részleget is, amelynek a felszámolására sürgősen sort kell keríteni, mert hiszen ez is egy veszteségforrás ennél a cégnél, ami egyébként is a rossz gazdasági mutatóit tovább rontja. Ezért az a fajta, ön által említett kitétel, hogy ez a fajta visszaélés nem létezik, ez így teljes egészében nem felel meg a valóságnak, mert áttekintve a dokumentumokat...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť