DR. LENTNER CSABA

Full text search

DR. LENTNER CSABA
DR. LENTNER CSABA (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! Kezemben tartom azokat az aláírásgyűjtő íveket, amelyeket a kabai gazdák juttattak el Csurka István elnök úrhoz és hozzám, és amelyekben azt kérik ezek a gazdálkodó emberek, hogy próbáljunk meg segítséget találni. Ezt az azonnali kérdést arra akartam felhasználni - azt a választ és azt a cinikus választ, amelyet az ön minisztere néhány héttel ezelőtt a részemre, illetve részünkre, a kabaiak részére is eljuttatott... -, hogy itt ország-világ előtt győződjünk meg arról, hogy a kisgazda minisztérium kiáll-e a termelők mellett.
Tisztelt Államtitkár Úr! Az ön minisztériuma, korábbi elődei és párttársai az Agrárinnovációs Kht.-n keresztül több száz millió, de mondhatnám azt is, hogy több milliárd forint értékű vagyoni kárt halmoztak fel. A Ferencvárostól kezdve önök támogatták mindenféle holland parasztok betelepítési ügyeit, ugyanakkor szomorú, hogy nincs pénz ezekre az emberekre, akiknek a 20-30-40 vagy 50 ezer forint (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) meliorációs költség kifizetése problémát okoz.
Én ezt a választ nem tudom elfogadni. (Taps a MIÉP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť