DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR (SZDSZ): Államtitkár Úr! Egy írásban feltett kérdésre a belügyminiszter úr azt válaszolta, mármint a késlekedés okaként azt jelölte meg, hogy a kihallgatásra azért most került sor, mert nyomozástaktikai szempontból ez volt a legmegfelelőbb időpont.
Államtitkár úr, azt hiszem, egyikünk sem gondolhatja, hogy több, mint ezer napnak kell ahhoz eltelnie, hogy egy ilyen egyértelmű ügyben egyáltalán sor kerüljön a gyanúsítottkénti meghallgatásra.
Többször az volt az embernek a benyomása, talán arra várunk, hogy Rolls-Royce-t küldjenek Schlecht Csabáért, méltóztasson befáradni a meghallgatására. Azt viszont én elég aggályosnak tartom, hogy ügyvédje arra hivatkozik, hogy tavaly, azaz egy évvel ezelőtt elévült az egyik bűncselekmény, amely miatt vádolják. Ha ez valóban így van, azt hiszem, komoly felelősség terheli a nyomozó hatóságokat. A válaszát nem fogadom el. (Taps az SZDSZ soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť