ERKEL TIBOR

Full text search

ERKEL TIBOR
ERKEL TIBOR (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! 1994 és '98 között kétszer ért az a megtiszteltetés, hogy fegyelmi biztosa lehettem a Zeneakadémia ellen indított fegyelmi ügyeknek.
(15.30)
A Magyar Bálint vezette minisztérium mindkét esetben vesztett, ugyanis az ellenőrzési főosztály által készített vizsgálati anyag - kiváló szakmai teljesítmény mindkettő - végkövetkeztetései manipuláltak voltak.
Látatlanban elismerem, hogy hajdani kollégáim ismét remek munkát végeztek. Amennyiben ön, államtitkár úr, rájuk építve adta meg a válaszát, úgy nem lehet akadálya, hogy a vizsgálati anyagot láthassam, hiszen az egy normálisan, szabályszerűen működő művészeti egyetem hivatalos életébe nyújt betekintést az adatok tükrében. Amennyiben azonban a jelentés másról szól, akkor a művészeti ág egyetemen kívül működő kiválóságainak aggodalmai megalapozottak, tehát fenntartom azt az igényemet, hogy a jelentést magát megismerhessem, és addig, de csak addig az államtitkár úr válaszát nem tudom elfogadni.
Köszönöm megtisztelő figyelmét.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť