BALCZÓ ZOLTÁN

Full text search

BALCZÓ ZOLTÁN
BALCZÓ ZOLTÁN (MIÉP): Köszönöm a szót. A lehetőségekhez mérten a törvények betartását szeretjük elérni, s magunkra nézve is kötelezőnek tartani például azt is, hogy két percen belül be fogom fejezni ezt a hozzászólást.
Amit Fenyvessy Zoltán a végén mondott: nyilván, akinek nem inge, ne vegye magára, akinek pedig inge, magára veszi, ez egy másik kérdés.
Valóban egy érzékeny, nagyon keskeny mezsgye az, ahol haladni kell ebben a nagyon összetett ügyben, nevezetesen a személyes szabadságjogok biztosítása, beleértve az adatvédelmet, s a közösségi érdek, adott esetben a bűnüldözés hatékonyságának a biztosítása, vagy ha tetszik, más szempontból, a közérdekű adatok nyilvánossága között. Ebben természetesen valamennyien egyetértünk.
Én úgy ítélem meg, hogy amikor a MIÉP és a MIÉP nevében felszólaló Fenyvessy Zoltán elmondta azokat az ellenérveket, amelyeket ebből az adattárból és a jelentésből kiolvasott, természetesen ez nem egy személyes támadás volt. Mi tudomásul vesszük, amit elmondott az adatvédelmi biztos úr még az elmúlt évben is, hogy egy adott filozófiával kívánja a maga feladatát teljesíteni. A MIÉP a maga ideológiájából elindulva, a közösségi érdeket előtérbe helyezve, ezt a mezsgyét máshol húzza meg.
Azt hiszem, hogy erről van szó, és nyilvánvalóan ebből származik az az eltérés, amivel ezeket az egyedi eseteket és általában a munkát megítéljük.
Köszönöm szépen. (Dr. Fenyvessy Zoltán tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť