BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Csak két megjegyzést fűznék ahhoz, amit az államtitkár úr mondott. Az egyik: fenntartom magamnak azt a lehetőséget, ami mindenkinek fennáll, hogy amit a másikunk mond, azon gondolkozzék, és levonja belőle a következtetéseket - ezt a jövőben is meg fogom tenni.
A másik pedig, tisztelt államtitkár úr, azt gondolom, ha egy országot a vezetői egy értelmetlen, haszontalan, káros, az ország érdekeit veszélyeztető háborúba belevisznek, akkor én emberileg becsülöm és sajnálom azokat, akik ebben követik a kormányt, és tisztelem azokat, akiknek van bátorságuk nem követni a kormányt. És kiváltképp akkor, amikor ez a háború, amibe Magyarországot az akkori vezetői belevitték, a demokratikus országok ellen irányult a legszörnyűbb rendszer nevében, a náci Németország nevében, és ebbe azért viszik bele ezek a vezetők az országot, mert azt hiszik, hogy a maguk revíziós céljait így fogják tudni megvalósítani, akkor azoknak volt igaza, akik ezzel a háborúval, tisztelt államtitkár úr, szembefordultak.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť