CZOMA KÁLMÁN

Full text search

CZOMA KÁLMÁN
CZOMA KÁLMÁN (FKGP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Úgy érzem, hogy az ellenzéki oldalon, azért mert ellenzéki oldalon ülnek, megpróbálják ezt a törvényt mindenképpen félremagyarázni.
Ne felejtsék el, Bauer Tamás úr, képviselő úr és társai, hogy nem a német érdekekért harcoltak a második világháborúban azok a hősök, akik elvesztek, hanem volt előtte egy Trianon, egy trianoni diktátum, ami Magyarország kétharmadát elvitte, a nemzet kétharmadát elvitte. Ezekért harcoltak, ennek a visszacsatolásáért, visszaállításáért harcoltak a második világháború hősei. Tehát nem Horthy Miklósért, nem Hitlerért, hanem magyar érdekekért, a magyar földért és a magyar emberekért, magyar állampolgárokért harcoltak akkor.
Nem kell félremagyarázni, tisztelt képviselő urak! Erről volt szó, és igenis hősök voltak azok az emberek, akik ott elestek - sajnos nagyon sokan -, és megérdemlik azt, hogy legyen egy napjuk, a hősök napja.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť